Om os

En Historie om Angel og Mission

Det startede med en enkel idé: At bringe lindring til mennesker, der led af fod- og benrelaterede smerter. Vi vidste, at compression-teknologi kunne gøre en forskel, men vi ønskede at gøre det på en måde, der følte sig personlig og meningsfuld. Så Angel blev født.

Med Angel som vores kompas, startede vi vores rejse med en mission: At gøre hver dag en lille smule nemmere for vores kunder gennem vores produkter og service. Vi ville ikke bare sælge sokker - vi ville levere en oplevelse, der gjorde en forskel i folks liv.

Og så, med hårdt arbejde, dedikation og en lidenskab for vores mission, voksede Angel til det, det er i dag. Vi har forfinet vores teknologi, udvidet vores sortiment og opbygget et stærkt team af mennesker, der brænder for at hjælpe andre.

Men selv nu, mange år senere, har vores mission ikke ændret sig. Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder under Angel-paraplyen, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har gjort en forskel i tusindvis af liv.

Vi er taknemmelige for denne rejse og glade for at dele den med dig. Tak fordi du er en del af vores mission - sammen kan vi fortsætte med at bringe lindring til verden, en dag ad gangen under Angel.

NACIRI INTERNATIONAL LTD

Office 1903 321-323 High Road, Chadwell Heath, Essex, United Kingdom, RM6 6AX

Virksomhedsnummer : 13581714